Eppel-logo-600px.png

Eppel Bar & Restaurant er den nye buffet-restauranten på Quality Hotel Sogndal. Her får du boltre deg fritt i det ypparste av den gode maten våre dyktige kokkar er så kjende for.

Bar med alle skjenkerettar

Eppel er også ein sosial møteplass og har ein velfylt bar med alle skjenkerettar. Me har naturlegvis eit godt utval internasjonale drikkevarer, men me har også godt utval av lokale ølsortar frå Balder og Ægir i tillegg til ei rekkje kaffidrinkar, cocktails, Prosecco, mineralvatn og juice.


cash-free-easy-card-payment-smaller.png

Opningstider i buffeten

Måndag til søndag: 18:30–20:00
(Gjeld frå 27. mai 2019)

Prisar:
Vaksen: kr. 425,-
Born 2–15 år: kr. 125,-
Born 0–2 år: gratis

Gratis softis til alle gjester som et hos oss!

Opningstider i baren

Måndag til søndag: 18:00 - 00:00

Etter middagen, løpeturen, konferansen eller rett og slett ein lang dag, er det avslappande å sette seg ned med eit glass med noko godt i i vår splitter nye bar. Eppel Bar er den naturlige møteplass for ein forfriskande drink og sosialt samvær, og vi tilbyr både shuffleboard, foosball og andre spill. Kom inn og spill, heng med venner og nyt atmosfæren.


Bordreservasjon - Eppel

Merk at reservasjonen kan bli annullert dersom du ikkje møter innan 15 minutt frå reservert tid. Ved reservasjon for 10 eller fleire personar treng me å avtale meny på førehand. Ring oss gjerne på 57 62 77 00.